Hittegolf

Zweet parelt langs mijn voorhoofd, het is alsof ik een dag hard heb gewerkt in de mijnen van Zuid-Afrika. Niets is echter minder waar. Het gaat hier om wakker worden op de respectabele tijd van 11.00 AM in Nederland. Ja echt, het gaat hier om Nederland! Dat landje waar het altijd regent, soms mistig is en waar op andere dagen hagel en sneeuw uit de met wolken gevulde hemel neerdalen. Maar de laatste weken is er iets heel geks aan de hand.

Het lijkt er namelijk op dat die vrolijke, kekke en gele bol boven ons door de wolken is geprikt en ons met een kanonlading uv-straling bestookt! Vandaag gaat de thermometer de 30 graden aantikken, iets waar we weken geleden alleen maar tijdens een LSD trip over konden nadenken. De enige vraag die je jezelf nu moet stellen is; waarom schrijf ik dit en waarom lees jij dit? Pak je rubberboot, badeend, zonnebrand, zonnebril, badhanddoek en transistor radio en ren/fiets/rijdt/skate of zwem richting het strand en geniet van de schaarse dagen waarin Nederland een 2e Salou is geworden!

(Visited 14 times, 1 visits today)

One thought on “Hittegolf

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *