Vakantie

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat hier een bericht is geplaatst en dat doet mij natuurlijk groot verdriet. Helaas is het bijhouden van een weblog nog niet zo eenvoudig aangezien de meest geniale uitingen van mijn brein juist opkomen wanneer ik niet in de buurt van een computer ben. Een tweede probleem is het fenomeen; ‘tijd’. Helaas heb ik de laatste weken van mijn studiejaar nog best wel heel erg productief doorgebracht met een daarbij relatief gezien vrij redelijk resultaat.

Waarom is het dan nu wel weer tijd om het weblog der weblogs leven in te blazen? Nou, het is vakantie! Een begrip dat ik heel moeilijk begrijp aangezien het lang geleden is dat ik hier van heb mogen genieten. Tranen rolden langs mijn wangen toen ik er tijdens het hardlopen achterkwam dat middelbare scholen en zelfs het basisonderwijs al genoten van vrije tijd terwijl ik persuasieve communicatie, gespreksanalyse en tekstanalyse aan het bestuderen was. Nu de zoete smaak van vrijheid mij heeft verleid ga ik dan ook hard to the bone genieten van mijn vakantie met veel zon, zee en activiteiten.

Genoeg om over te schrijven dus de komende weken, en dat ga ik dus ook doen!

(Visited 6 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *