Zonder Transport Geen File!

Zonder transport geen concert. Het staat er echt, daar op de achterkant van de vrachtwagen waar ik nu al een minuut achter rijd op de rijksweg A6  Muiderberg Рknooppunt Joure. Als ik op weg was naar een concert dan had ik door deze vrachtwagen al een leuke vertraging opgelopen, hoe ironisch eigenlijk. Deze vrachtwagen had namelijk het idee om een van zijn collega chauffeurs in te halen en dat beste mensen duurt meestal heel erg lang. Nu sta ik best bekend om mijn frustraties tijdens het autorijden maar dit is voor mij vaak de druppel die de container vol emmers doet overlopen. Menig scheldwoord verlaat mijn lippen wanneer er weer een vrachtwagen 10 seconden eerder thuis wil zijn en daarvoor een hele snelweg nodig heeft.

Zondertransportgeenconcert

Daarom dit manifest tegen vrachtvervoer over de Nederlandse wegen. Na dagenlang slapen en een aantal minuten denken heb ik het probleem kunnen oplossen. Het is tijd om de Nederlandse wegen dicht te gooien voor vrachtverkeer tussen 07:00 en 21:00 uur. Verder is het ten alle tijden verboden om in te halen als bestuurder van een Daf, Mercedes, Scania of ander merk vrachtwagen. Ze kunnen natuurlijk ook gewoon niet gaan rijden als ik mij op de vaderlandse wegen begeef maar dat vereist helaas net wat meer coördinatie. De enige uitzondering die chauffeurs mogen maken is logischerwijs de aanwezigheid van een pakketje dat aan mij gericht is. Nu nog hopen dat het kabinet dit bericht leest en deze fantastische en innovatieve maatregel door gaat voeren.

(Visited 54 times, 1 visits today)

One thought on “Zonder Transport Geen File!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *