The voice of radio

Vrijdagavond werken is nooit vervelend. Rond negen uur draai ik de knop van de kelderradio naar 102.5 en kan ik genieten van de enige paar uurtjes in de week dat Radio 538 geen popmuziek uitzend. Even een paar uurtjes genieten van elektronisch beat-geweld van de Powermix, Global Dance Chart, Armin van Buuren of Dance Department. Mijn wekelijkse uurtje dampende housebeats wordt de laatste jaren echter bruut verstoord! Een briljant marketingman bij 538 dacht dat het leuk zou zijn om ‘The voice of Holland’ via de radio uit te zenden met daarbij kekke backstage interviews, interviews met vorige deelnemers en andere zaken die radioluisteraars eigenlijk helemaal niets boeien!

teaser_voice_of_holland

Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er mensen zijn die dit wel boeiend vinden. Ben je fan van the Voice of Holland dan kijk je maar TV is mijn devies. Het idee om een tv-programma op radio uit te zenden vind ik sowieso heel naar, een soort verraad van je eigen mediakracht. Na een enorme steekproef te hebben gedaan bestaande uit drie verschillende personen ben ik erachter gekomen dat de meerderheid hiervan het volledig met mij eens is! Overduidelijk bewijs dat 538 de programmering zal moeten aanpassen aan mij natuurlijk. Dus 538, luister naar de wens van je trouwe luisteraars en negeer de bakvissen op vrijdagavond! En als jullie echt vet, cool en hip trendy zijn geef Dennis Verheugd dan een zak met geld en breng de Powermix terug!

(Visited 29 times, 1 visits today)

One thought on “The voice of radio

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *