Goede Voornemens

2014Terwijl de meeste mensen waarschijnlijk al een aantal voornemens hebben verbroken schrijf ik een stukje over dit toch wel leuke fenomeen. Ieder jaar gaan in Nederland de brainstorm-sessies los en is het tijd voor verbetering in alle soorten en maten. Zo wil de één een aantal kilootjes verliezen, de ander sparen voor een auto en weer een ander wil wat minder boetes in het nieuwe jaar. Ik zelf houd me normaal gesproken nooit aan mijn voornemens welke voornamelijk te maken hebben met gezonder eten en meer sporten. Toch is het in 2013 best aardig gegaan en daarom ga ik ook dit jaar weer een aantal briljante doelen stellen. 

In 2014 ga ik :

  • -8 Kilo afvallen.
  • -Minstens 2 keer per week sporten.
  • -Mijn pre-master maximaal binnentikken.
  • -Miljonair worden met Poker en/of mijn weblog.
  • -Gezonder eten
  • -Een nieuwe Obey cap kopen
  • -Meer dan 100 flessen cola/fanta zero opdrinken.

Deze lijst van briljante en goed doordachte voornemens staat voor iedereen online en dus moet ik wel extra geprikkeld worden om deze allemaal te voltooien. In ieder geval vier voornemens voltooien moet wel lukken denk ik. Ik hoop in December positief op dit bericht terug te kunnen kijken!

Ik wil jullie ook op deze pagina een fantastisch 2014 toewensen! Hopelijk ga ik nog veel bloggen en gaan jullie nog veel meelezen met de avonturen van ‘luppien’.

(Visited 43 times, 1 visits today)

One thought on “Goede Voornemens

  1. Gelukkig nieuwjaar zonrades! Ik lees je stukjes met grote vreugde en het heeft mijn hele beeld van het wereldje op z’n kop gezet! Gelukkig maar, want ik zat vol vooroordelen…Maak er een mooi jaar van en laat ze niet aan je stoelpoten zagen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *