Spotify! Er zijn geen excuses meer

spotify-logo-primary-vertical-light-background-rgbAl een aantal jaar geniet ik nu van Spotify! En sinds een jaartje ben ik ook trotse abonnee van de premium service. Bijna iedereen heeft wel eens van Spotify gehoord maar lang niet iedereen gebruikt het. Daar moet verandering in komen! Spotify is namelijk vrijwel volledig gratis geworden en dat maakt de dienst een stuk toegankelijker voor de huiverige anti-internet-betaling generatie. In ruil voor een catalogus met meer dan 20 miljoen Liedjes krijg je dan natuurlijk wel een aantal advertenties voor je kiezen.

Neem je een  abonnement dan krijg je voor 5 euro per maand ongelimiteerde toegang zonder reclame. Voor nog eens 5 euro extra per maand kan je de liedjes ook downloaden en op je telefoon luisteren! Bovendien steun je de artiesten op deze manier natuurlijk gegarandeerd! De catalogus van Spotify is enorm uitgebreid en het kan haast niet anders of een aantal van jouw favoriete bands, dj’s, rappers of klavecimbel-spelers staan erop. Van Gucci mane tot Frans Bauer, of van Elly & Rikkert tot Metallica. Spotify heeft herrie voor jouw oor!

Spotify is bovendien ook nog eens sociaal. Deel je afspeellijsten met je vrienden, volg bekende artiesten of laat weten wat je momenteel luistert. Ook is er integratie met het muzieknetwerk last.fm aanwezig zodat je zelf op zoek kan naar nieuwe muziek die bij jou past. Ook ontmoet je andere luisteraars van deze genres! Mag je best muziek luisteren van je baas maar geen programma’s installeren? Geen nood, Spotify heeft nu ook een web player. Kortom, een briljant programma dat in mijn ogen deze plaats op mijn blog verdient!

Volg mij op Spotify
Volg mij op Last.fm 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *