Kickstarter, ik hoor er ook bij!

kickstarterKickstarter is de laatste jaren steeds vaker in het nieuws. Grote projecten als de Oculus Rift, Pebble en Ouya zijn via deze crowdfunding site al werkelijkheid geworden en steeds vaker zie je berichten in het nieuws hierover verschijnen. Ook Neil Young heeft zijn eigen bedrijf via Kickstarter op kunnen zetten en verkoopt nu de misschien wel lelijkste audio-speler aller tijden. Maar ook kleine projecten zijn op kickstarter te vinden, neem maar eens een kijkje in de waslijst aan openstaande projecten.

Je kan eenvoudig zelf meedoen met Kickstarter, gewoon een kwestie van een goed idee vormen, een plan hiervoor maken, leuke geschenken voor je “backers” bedenken en je pagina kan gestart worden. Dan moet je natuurlijk wel daadwerkelijk gaan uitvoeren wat je wilt gaan doen maar de potentie voor succes is aanwezig.

Nu schrijf ik deze blog omdat ik er tegenwoordig ook bij hoor. Niet bij de hippe, innovatieve, creatieve ondernemers maar bij de genen die hun steun aan een idee hebben geleend. Ik heb namelijk meegeholpen met het mogelijk maken van de “Matchstick“. Deze media streamende HDMI stick werkt met Firefox OS en biedt net wat meer opties dan de Chromecast van Google. Eigenlijk was het ook gewoon handig dat hij heel goedkoop te krijgen is via de Kickstarter pagina.

Dus waar wacht je nog op beste lezer? Ik kan niet wachten om jouw borduurstudio, Android game of monument te sponsoren! Nu krijg ik zelden reacties maar indien iemand zich geroepen voelt vind ik het best leuk wanneer mensen hier coole Kickstarters delen zodat ik weer iets heb om geld naar toe te slingeren!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *